Jump to content

Norsemanu

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 New Car Smell
  1. Norsemanu

    Brakes aren't working right in Dirt Rally 2.0

    I guess the real question is, does Codies spend much time reading their own forum... I think not, with all the zero response threads you see in here.
  2. I can't get the brake pedal to function properly. No matter what I do, when I go into the "Input Reporting" the brake is full on. If I give it just a light touch on the brake, then it goes to off on the brakes, and as I press harder past that point then the brakes increase normally.... But once I release the pedal all the way, it goes back to full on brakes. I can't figure out how to get the brake to function properly. And last night the throttle started doing the same thing. Only the clutch pedal functions as it should. All other race sims (even the cheap games), the pedals work fine. I have a PC running Win10, and the pedals are Fanatec ClubSport V3s.
  3. Norsemanu

    DiRT Rally 2.0 - V1 - found a bug? Post it here!

    I can't get the brake pedal to function properly. No matter what I do, when I go into the "Input Reporting" the brake is full on. If I give it just a light touch on the brake, then it goes to off on the brakes, and as I press harder past that point then the brakes increase normally.... But once I release the pedal all the way, it goes back to full on brakes. I can't figure out how to get the brake to function properly. I have a PC running Win10, and the pedals are Fanatec ClubSport V3s. So any ideas guys?
  4. Hi all, Still frustrated, not getting any response from anyone, so let's try this again now that I got the car to at least start moving (by slightly pressing on the brake pedal). I can't get my brakes (and now my throttle) to work properly. All of my controls seem to be recognized when going into the control settings... Calibration works, and you can see all the pedals respond normally. But since the car wouldn't budge off the line, I went into the controls tab called "Input Reporting", and in there it shows that the brake is full on. If I give it just a light touch on the brake, then it goes all the way off on the brakes, but then as I press harder past that point then the brakes increase normally.... But once I release the pedal all the way, it goes back to full on brakes. I can't figure out how to get the brake to function properly. Also, now when I go into the "Input Reporting" the throttle is at 50%, and when I press on it the same thing happens. I do not have this problem in any other sim, so there's something weird going on her with the way Codies is doing their hardware inputs (I think)... I'm running a PC on Win10, with Fanatec ClubSport V3 pedals. Any ideas guys?
×