Jump to content

JuanEtxeb

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 New Car Smell
  1. Report from 1.7 feedback thread here (has all details including dxdiag file). Report from 1.8 feedback thread here. Report from 1.9 feedback thread here. Reddit thread here. As you can see, this has been reported for nearly 3 months, and this is actually the first time that someone is asking for details. There are lots of users affected by this problem, not everyone of course, but lots.
  2. Aaaaaaand still no sound on Oculus store version. As some other user said, these threads feel completely useless.
  3. Same here, Sweeden stages with heavy snow are unplayable because everything is so overbright and white that you can barely see the road. It's the same feeling that driving at night stages with no lights. I played these same stages on Dirt Rally 1 and they were perfect. By the way, I had to purchase Steam version to get these stages, Oculus store app has no option to purchase DLCs.
  4. - Purchased from Oculus Store - Oculus Rift S with Oculus Home 1.41.0.295808 (1.41.0.295808) - AMD Ryzen 1800X, GeForce Titan X Pascal (driver 436.48), 32 GB RAM - Standard user - Thrustmaster TS-PC wheel and pedals - Windows 10 Pro 1903 (18362.356), Spanish language Still no sound at all from the Oculus version. I already reported it on the 1.7 VR Feedback and 1.8 VR Feedback threads and it's not yet fixed. This sounds like a joke (no pun intended), I should have refunded the game as soon as I bought it. Clearly it only affects some users and Codemasters is not even aware of it. Worst of all is the complete radio silence from Codemasters regarding this problem. A reddit thread talking about the problem: https://www.reddit.com/r/oculus/comments/cnx507/dirt_20_oculus_version_no_audio/
  5. Yes, that works for me too... I can't believe it only affects a very small fraction of Oculus users, but it's there, there are lots of reports. And not a single word from Codemasters about it.
  6. 1.8.1 is not available at Oculus Home, and 1.9 patch notes don't say anything about the no sound problem that is affecting some Oculus users (but I'm glad there are fixes for the audio cutting mid-stage). I guess they didn't manage to replicate it.
  7. Can't believe that the no audio issue of the Oculus Home version has not yet been fixed. Some Oculus users have to create a Steam shortcut and launch the game from there to get audio from the game, otherwise it's completely muted, no sound on the menus and no sound from the races. I already reported it with 1.7, some other users confirmed the issue and there is a reddit thread talking about the issue. https://www.reddit.com/r/oculus/comments/cnx507/dirt_20_oculus_version_no_audio/ Please Codemasters, fix this extremely annoying problem, the Steam shortcut is just a workaround.
  8. Found a couple of guys with the same no audio problem than me on Oculus version: https://www.reddit.com/r/oculus/comments/cnx507/dirt_20_oculus_version_no_audio/ One of them purchased both Oculus and Steam versions of the game. Steam version has sound, Oculus version has no sound.
  9. - Purchased from Oculus Store - Oculus Rift CV1 (Oculus Home 1.40) - AMD Ryzen 1800X, GeForce Titan X Pascal (driver 431.60), 32 GB RAM - Standard user - Thrustmaster TS-PC wheel and pedals - Windows 10 Pro 1903 (18362.267), Spanish language The game runs perfectly, but I'm getting no sound at all. It's the only VR game that does not produce any sound on my computer. Got Dirt Rally 1 VR installed alongside it and this one has sound, by the way. I've tried to change Windows sound device to my Rift, but still no sound. No sound from the Rift, no sound from my external speakers... just no sound. I've attached dxdiag file. I noticed a report at the end of the file regarding Dirt Rally 2: Windows Error Reporting: +++ WER0 +++: Depósito con errores 1834931075754348380, tipo 5 Nombre de evento: RADAR_PRE_LEAK_64 Respuesta: No disponible Identificador de archivo .cab: 0 Firma del problema: P1: dirtrally2.exe P2: 1.7.128.4514 P3: 10.0.18362.2.0.0 P4: P5: P6: P7: P8: P9: P10: DxDiag.txt EDIT: I went to My Documents\My Games and found the hardware_settings_info.xml file, after the graphics card info there is only one line about the audio card, it just reads <audio_card />, and after that there is another line </hardware_settings_info>. I attached the file too. However there is audio info on hardware_settings_config.xml. hardware_settings_info.xml hardware_settings_config.xml
×