Jump to content

Meelty

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 New Car Smell

Gaming Setup

  • Platforms
    Xbox One
    Playstation 4
  • Peripherals
    Steering Wheel
  • Steering Wheel
    T300RS, T3PA pedals, Ferrari F1 Rim

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. A detailed description of the issue. Please include any error codes here. Every time I rewind forwards in 'Flashback mode' the camera looks backwards. In the game looking backwards (R2) is the same as looking forward in Flashback mode (R2). In F1 2019 I never had this problem. Platform Playstation 4 What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) 1.08 Game-mode? Only tried to flashback in MyTeam. Maybe it occurs in other gamemodes as well. We need to be able to make your problem happen internally so we can fix the issue. Can you make the problem happen again? Yes How do you make the problem happen? Ever time i want to flashback What troubleshooting have you attempted? Please always try to attempt to fix the issue Restart wheel and game. What peripherals are you are using (gamepad, wheel make & model etc) Thrustmaster T300, Thrustmaster Ferrari F1 Add on, T3PA pedals. Any screenshots or video of the issue? If the video is long, please include a timestamp for when the issue appears. -
  2. @Nuvolarix, No, I have nat type 2. Cheers!
  3. Hi @BarryBL, Since last week I bought a new router and upgraded my internet. Since then, I have had much more stable internet in general and therefore no more problems in TimeTrial or F1 2020 the game. I know that this should not be the solution to this problem but in any case it is clearly a connectivity issue. I just wanted to let you know. Take care!
  4. Hi @BarryBL, And today it happened again... YT link: https://youtu.be/syisV3YGR4s I think it has something to do with the online services. As you can see in the video: first, came the big screen with “communicating online services”. after the big screen the TT leaderboards wouldn’t load (another issue that still exists). And last but not least TT wouldn’t load at all. Can’t wait to hear from you. Report code: CTAH-VSBH-RBCS-PCEC
  5. Hi @BarryBL, Unfortunately, the problem has reappeared. Here is my contribution: report code: GXKJ-HGVK-JVCS-PCEC youtube link to the video of problem (file was too big to upload here): https://www.youtube.com/watch?v=mLqnmMvsMj8 I have edited the clip so you haven’t have to watch the full 15 minutes. I started at Austria. Did a few laps and changed to Britain. Did a few laps and changed to France. Did again a few laps and changed to Canada to get stuck at the loading screen. It seems like it happens when I spend more then 15 minutes in TT. PS. Forgive my bad driving. Normally I use a steering wheel but in order to make a quick video I used a controller for the first time.
  6. Hi @BarryBL, I'm still (yesterday) experiencing this after the 1.08 update. I'm gonna try to upload a clip again with the report code when it happens again. This is what happened last time: I was playing TT at Austria and then switch to a different circuit (France). The loading screen came up and i was stuck.
  7. I have exactly the same problem. @BarryBL Yes, i'm running a custom control setup for the game. It's pretty annoying to flashback now.
  8. I have exactly the same problem as worthingtonio. Leaderboard of time trial doesn't charge 9 times out of 10. I have also suspected it to be an online connection problem from the PS4 to codemasters servers, but I could be wrong. This problem has been going on since launch.
  9. I have exactly the same issue. Only it happens also the first time when I want to start TT. I have attached a video of the issue. PS4, V1.06, T300RS pro, FERRARI F1 rim IMG_5236.MOV
×