Jump to content

DRCompetition

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 New Car Smell

4 Followers

Gaming Setup

 • Platforms
  Steam
 • Peripherals
  Steering Wheel

Recent Profile Visitors

2,401 profile views
 1. Hey racefanaten DRC is een community vol met race fanaten, en organiseert F1 2018 competities. (Meer informatie onderaan dit bericht) Binnen onze community vind je van alles terug uiteenlopend van F1, F2, F3 en Formule E tot aan de Dakar race's. Je kan onder andere gezellig mee kletsen over vrije trainingen, race's, kwalificaties en nog veel meer. Je bent als een van de eerste op de hoogte van nieuwtjes dankzij onze dedicated community is er altijd wel iemand aan het rond snuffelen op het internet. Oftewel vind jij het leuk om te kletsen over real life racing dan ben je bij DRC aan het goede adres. Elke 2 weken houden wij 's zondags een event. Dit houdt in dat we vb. een classic car avondje houden onder alle community leden. Buiten de discord gerelateerde dingen om probeert DRC ook zijn best te doen om community uitjes te organiseren bijvoorbeeld met zijn alleen karten of hoe gek je het maar wilt maken. Daarnaast houden wij ook nog een competitie voor diegene die alles van zichzelf willen geven op de racetracks! Wij zijn onlangs van start gegaan met ons 2e seizoen. Deze races worden elke donderdag om 20:00 gehouden. De races bestaan uit een short qualifying, gevolgd door een race met een afstand van 50%. Tijdens de week worden er ook steeds trainingen gehouden (meestal maandag, dinsdag en woensdag) om 20u. Aangezien de F1 2019 game released op 28 juni, hebben wij geopteert voor een verkorte kalender, die eindigt op 27 juni. Momenteel zijn we beland bij de 5e race op onze verkorte kalender Oostenrijk! Lijkt dit wat voor jou? Onder deze discord kan je ons terugvinden! Groetjes - DRC Management Disclamer! We are a Dutch racing league and thus we are looking for Dutch community members. We prefer to not have a language barrier in the league.
 2. Hey racefanaten DRC is een community vol met race fanaten, en organiseert F1 2018 competities. (Meer informatie onderaan dit bericht) Binnen onze community vind je van alles terug uiteenlopend van F1, F2, F3 en Formule E tot aan de Dakar race's. Je kan onder andere gezellig mee kletsen over vrije trainingen, race's, kwalificaties en nog veel meer. Je bent als een van de eerste op de hoogte van nieuwtjes dankzij onze dedicated community is er altijd wel iemand aan het rond snuffelen op het internet. Oftewel vind jij het leuk om te kletsen over real life racing dan ben je bij DRC aan het goede adres. Elke 2 weken houden wij 's zondags een event. Dit houdt in dat we vb. een classic car avondje houden onder alle community leden. Buiten de discord gerelateerde dingen om probeert DRC ook zijn best te doen om community uitjes te organiseren bijvoorbeeld met zijn alleen karten of hoe gek je het maar wilt maken. Daarnaast houden wij ook nog een competitie voor diegene die alles van zichzelf willen geven op de racetracks! Wij zijn onlangs van start gegaan met ons 2e seizoen. Deze races worden elke donderdag om 20:00 gehouden. De races bestaan uit een short qualifying, gevolgd door een race met een afstand van 50%. Tijdens de week worden er ook steeds trainingen gehouden (meestal maandag, dinsdag en woensdag) om 20u. Aangezien de F1 2019 game released op 28 juni, hebben wij geopteert voor een verkorte kalender, die eindigt op 27 juni. Momenteel zijn we beland bij de 3e race op onze verkorte kalender Canada! Lijkt dit wat voor jou? Onder deze discord kan je ons terugvinden! Groetjes - DRC Management Disclamer! We are a Dutch racing league and thus we are looking for Dutch community members. We prefer to not have a language barrier in the league.
 3. DRCompetition

  DRC [Nederlandse Community / PC Competitie] op zoek naar leden

  Wij zijn nog steeds op zoek naar rijders! Join snel!
 4. Hey racefanaten DRC is een community vol met race fanaten, en organiseert F1 2018 competities. (Meer informatie onderaan dit bericht) Binnen onze community vind je van alles terug uiteenlopend van F1, F2, F3 en Formule E tot aan de Dakar race's. Je kan onder andere gezellig mee kletsen over vrije trainingen, race's, kwalificaties en nog veel meer. Je bent als een van de eerste op de hoogte van nieuwtjes dankzij onze dedicated community is er altijd wel iemand aan het rond snuffelen op het internet. Oftewel vind jij het leuk om te kletsen over real life racing dan ben je bij DRC aan het goede adres. Elke 2 weken houden wij 's zondags een event. Dit houdt in dat we vb. een classic car avondje houden onder alle community leden. Buiten de discord gerelateerde dingen om probeert DRC ook zijn best te doen om community uitjes te organiseren bijvoorbeeld met zijn alleen karten of hoe gek je het maar wilt maken. Daarnaast houden wij ook nog een competitie voor diegene die alles van zichzelf willen geven op de racetracks! Wij gaan vanaf 4 april van start met ons 2e seizoen. Deze races worden elke donderdag om 20:00 gehouden. De races bestaan uit een short qualifying, gevolgd door een race met een afstand van 50%. Tijdens de week worden er ook steeds trainingen gehouden (meestal maandag, dinsdag en woensdag) om 20u. Aangezien de F1 2019 game released op 28 juni, hebben wij geopteert voor een verkorte kalender, die eindigt op 27 juni. Lijkt dit wat voor jou? Onder deze discord kan je ons terugvinden! Groetjes - DRC Management Disclamer! We are a Dutch racing league and thus we are looking for Dutch Community members. We prefer to not have a language barrier in the league.
×