Jump to content

JosephM635

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JosephM635

  1. Codies, There are now 13 locations availible to Rally, with the new inclusion of Scotland, but only 12 spots available for the "Custom Championship". Please fix to make it possible to include ALL the locations for a Custom Championship. Also, it would be nice to be able to run each stage twice for each round of the Custom Championship. Right now there are only 12 slots for each round. Having 24 slots would allow us to run each stage twice if wanted.  Cheers! -Joseph
  2. Codies, There are now 13 locations availible to Rally, with the new inclusion of Scotland, but only 12 spots available for the "Custom Championship". Please make it possible to include ALL the locations for a Custom Championship. Also, it would be nice to be able to run each stage twice for each round of the Custom Championship. Right now there are only 12 slots for each round. Having 24 slots would allow us to run each stage twice if wanted. Cheers! -Joseph
  3. JosephM635

    more save slots for setups?

    Yes, Please! More save slots! Also, in Custom Championship ability to add more stages for each rally. You should be able to run each stage twice if you want in the Custom Championship. Why do you limit the amount of stages per rally to 12? Come on, more please! Cheers! Joseph
  4. Right now, this "Impala" has the fastest World Series weekly qualifier time. Clearly the World Series results can be cheated. One of last weeks top finishers has admitted to making big cuts to get his time.
  5. BUG: Gear indicator on dash not readable at Greece. The (red led) Gear indicator that is on the dash on the cockpit camera view is not readable on the Greece stages. I initially thought it was gone (black) but on some vehicles I can just barely see it. It is very, very dim. Those of us who do not use the HUD rely on this indicator. Especially on Manual Sequential gear selection cars. This seems to be only a problem on the Greece stages. I have not confirmed if it is a problem on any RX stages, only Rally. I have included photos of the Citroen C4 and MINI Cooper S as examples. It is this way with most cars that use the Red gear indicator. PC on Steam(Deluxe) GeForce GTX 1070 Driver version 431.60 Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU@3.60Hz 16 GB RAM 3440 X 1440, Hz60 (overclock 100Hz) Logitech G29 w/shifter Fanatec ClubSport Handbrake -Joseph
  6. PjTierney, BUG: Car "Damaged Body" in next stage after re-starting game even though there were no collisions or offs. (Carrier Mode only) I don't always have time to run all 12 stages in one session so I quit the game and come back to the Rally later. When I come back (restart the game) my Car has "Body Damage" even though I have hit nothing in the previous stage. This only happens in Carrier Mode and Challenges and NOT in Custom Championship. I do not play in any of the Clubs, so I cannot confirm if it does it when participating in an event there. If my car is in "service" when I return to the game, it does not give me the option to repair the damage. If I run a stage and then go to service, it allows me to repair the damage then. This BUG was present before 1.7 patch but did not happen every time. Now, after 1.7 patch, it happens every time. PC on Steam(Deluxe) GeForce GTX 1070 Driver version 431.60 Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU@3.60Hz 16 GB RAM 3440 X 1440, Hz60 (overclock 100Hz) Logitech G29 w/shifter Fanatec ClubSport Handbrake -Joseph
  7. PjTierney, BUG: Have to re-calibrate wheel after starting game (launch). New patch increased stuttering and FPS drop. After several tweeks I've managed to reduce these problems. One change was to re-install Logitech Software for my wheel. Now when I start the game my wheel is "off center". I can re-calibrate my wheel and then everything works fine for my session, but every time I restart the game I have to re-calibrate my wheel. I have tried to re-install the Logitech software again, thinking this could be the problem, but the wheel "off center" still persists after game launch. Does not do this on any other game. Appears to be a problem with only Dirt Rally 2.0 after 1.7 patch. PC on Steam(Deluxe) GeForce GTX 1070 Driver version 431.60 Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU@3.60Hz 16 GB RAM 3440 X 1440, Hz60 (overclock 100Hz) Logitech G29 w/shifter Fanatec ClubSport Handbrake -Joseph
  8. PjTierney, BUG: New patch reset Graphic Settings. EDIT: Not only graphics reset. Also Sound settings reset. Difficulty settings reset. Some personal vehicle settings no longer present. Head cam position reset in some vehicles. I reverted to settings I was running before 1.7 update and I am now getting FPS drops that I was not experiencing before. Possibly related to V-Sync. I have to turn off V-Sync now. I have current driver for my graphics card (downloaded today). Also, contrast is much higher than before and changing brightness settings do not effect. I also tried changing contrast on my monitor and it didn't help. Now I have a poorly optimized game that ran perfect before. PC on Steam(Deluxe) GeForce GTX 1070 Driver version 431.60 Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU@3.60Hz 16 GB RAM 3440 X 1440, Hz60 (overclock 100Hz) Logitech G29 w/shifter Fanatec ClubSport Handbrake -Joseph
×