Jump to content

MisterJohnny420

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 New Car Smell

Personal Information

  • Gamertags
    Mister Johnny | F1-O

Gaming Setup

  • Platforms
    Steam
    Nintendo Switch
    iOS
    Android
  • Peripherals
    Steering Wheel
  • Steering Wheel
    Thrustmaster T300

Recent Profile Visitors

106 profile views
  1. MisterJohnny420

    Patch 1.13 | Notes

    It has happened 😍 Keep it up
  2. @BarryBL Any updates on this? Issue still present
  3. Check your windows settings, I don't think this is game related. The setting i marked in the screenshot has to be chosen. Sometimes this setting is buggy, if the option is chosen already choose a different one, apply and change it back. Should fix your problem.
  4. @BarryBL I can replicate this with an F2 car aswell. Tested in Zandvoort, using a different car than the one you did your best time with will overwrite your PB. Could provide a bug report but I guess everything is clear here, just wanted to add that it's not only the new MP cars.
  5. @BarryBL Replicating this issue in a League Lobby with the settings posted at the top should be possible for y'all. I will give you an update after my race on sunday though, heard from some people that this issue is not happening as often as it was a couple of weeks ago. I'm not sure about unranked/ranked lobbys.
  6. @jennyannem You should be able to replicate this with a League Lobby and the settings I posted at the top. We are still experiencing this issue on a regular basis, although it's not as regular as it was in the beginning. I had this issues in every race when this was posted. Right now it's happening in about 2/3 Races I would say. If I find more information that isn't in my first post yet I will provide those. If there are any more question which I didn't answer already feel free to ask me for those. My next Race is next Week on Sunday, I would be able to try things out if needed.
  7. I can confirm this is not happening in 1/10 cases but literally every time (at least in League Lobbys). We are having this issue in every league race. We use full qualifying, 100% race. Bug available in every Quali session.
  8. MisterJohnny420

    F2 Qualifying Time Bug

    Can confirm this from our League races. Happens every time, but we actually like it because it's useless having a 30 min Qualifying with one soft tyre and a medium that you will need in the race.
  9. TRL Limitless had that bug in a lobby aswell, but i dont think there is more footage needed. If more is wanted i am happy to know that there is footage on youtube
  10. 1. A detailed description of the issue. Please include any error codes here. Almost everytime the host of a lobby is allowed to start earlier than the other competitors. The lights go out earlier for the host and he can start around 2 seconds earlier. I think the amount of time he is able to start earlier varied between 1-3 seconds, but I cant confirm this. I experienced this bug in the League Lobbys, aswell as in the unranked Lobbys. This bug was confirmed by a lot of people out of my League (~500 competitors) who had the same issue. I cant give you an error code or something like that since there is no crashing, just an earlier lights out for the lobby host. 2. Platform: PC 3. What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) Newest version of the game on steam right now. 1.03 4. Game-mode? Multiplayer Unranked and League Lobbys. We did not test ranked but we tested race lenghts from 5 Laps to a 100% Race, same issue no matter what. 5. What are your replication numbers? Minimum test attempts are 4. Please also add EXACT replication steps for us to try too. I personally had this issue in at least 10 unranked lobbys. When the bug happened once it happened in every other race aswell. For example we had 3x25% races today in an unranked lobby and I as the host was able to start earlier every single time. Since it happens in our lobbies without anything unusual happening before or after the early start i can't give you error codes or more information for replication steps than the lobby settings. If something is missing just let me know and I will post the information asap. I personally had this bug everytime i hosted a lobby, others hosted once and the bug did not occur. But everyone I talked to had this bug in an online lobby at least once so this is 100% a common problem and not just a couple of people. I added some Screenshots down below from the unranked lobby settings we used in the 3 25% races today. I can submit the settings for the League Lobby later if needed. 6. What troubleshooting have you attempted? Please always try to attempt to fix the issue We sadly had no idea how to fix this or how to find the root cause. Every Race lenght was tried so far, but we cant try out every combination of settings to see if the bug does not occur since it's not occuring everytime (even with the same lobby settings). If you have a guess we surely would try things out since we rely on the online lobbys heavily to keep our league running. We planned starting our season early august, so we hope the bug can be fixed until then. 7. What peripherals are you are using (gamepad, wheel make & model etc) I am using a Thrustmaster T300 with the Open-Wheel Add-On and the T3PA Pedals. There were competitors using a controller that had the same bug as a host. 8. Any screenshots or video of the issue? If the video is long, please include a timestamp for when the issue appears. Screenshots attached, no AI drivers were added (that screenshot is missing). https://www.twitch.tv/videos/680541808 This is a part of our stream from the 3 Races today. First start is at 12:50, me being the host starting from P8. In the last row there was an early starter aswell, but confirmed that he was just triggered by me moving. Second start is at 48:50. I tried to start 1 second after the lights went out for me, but as you can see im still early starting from p1 in this case. Since the stream crashed this is where you can find the third early start in the third race: https://www.twitch.tv/videos/680611853 Its at 11:00 and again I tried to start later than the lights went out, but still an early start. Just like in the other races I'm the Red Bull at P3 I think. If there is any more information you need on this topic just let me know, we will try our best to give you any information. We hope we can start our F1 2020 Season as planned, besides the little bugs we found most people i talked to really enjoy the new driving experience. Greetings Mister Johnny from F1-Onlineliga
  11. MisterJohnny420

    F1 2020 BETA - Process Closed

    Is there any information on when the beta will go live? Hope I'll get selected and find some reproducable bugs early so they can get fixed before game release.
×