Jump to content Jump to content

MatFernandes

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 New Car Smell
  1. Yeah, sadly I had already played too much time to get a refund from Steam, but for sure this is the last Codemasters game I'll ever buy (and it was the first).
  2. I think they just couldn't fix it by the time of the update. I hope they are at least working on it.
  3. Can we get the game-mode in which your report was based off? MyTeam, both 1.04 and 1.05. Does the issue happen for you in every session, or just some? Cover as much detail here if possible please, so all modes, percentages. Yes, all sessions. I'm doing full calendar with 25% races. Assist combinations, in particular things that would be gearbox related? The assists I use are ABS, full traction control and anti-locking. Manual gear with suggestion. Screenshots are useful too, and I feel we may end up asking for savegames too at a point Screens
  4. Just did a 25% race on Australia on a new save, still 1% wear per lap.
  5. 1. A detailed description of the issue. Please include any error codes here. After a couple of minutes playing in-race, the game closes with a Ego Dumper error. This doesn't happen outside of races. 2. What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) Latest (1.03, I think), on PC. 3. Game-mode? Only played the lapping mode but I assume is on every race. 4. What are your replication numbers? Minimum test attempts are 4. Please also add EXACT replication steps for us to try too. The game
×
×
  • Create New...