Jump to content

Zerofame

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 New Car Smell
  1. Hope this is the right section. Anyone else having this? I'm playing My Team, pretty much at the start of it, 4th GP. I noticed a huge difference between training qualifying pace and actual qualifying. For example I drive the training "qualifying pace" and get a 1:40.500 after several retries, estimated place: 22nd, target missed. Then I take the same setup to the actual qualifying, no changes to the car and I get a 1:38.500 easily first lap, landing on place 15. Shouldn't qualifying pace training and actual qualifying pace be about the same? Sure the times are always a bit different, but 2 seconds (easily)? That happens in every GP. The first 2 GPs I was like "Yush, I nailed the qualifying lap, maybe the other laps were just bad" but now I'm like "...whut?"
  2. Zerofame

    E-500H Mastertread

    @BarryBL Can confirm, it works now, thanks a bunch! 😄
  3. Zerofame

    E-500H Mastertread

    As requested: A detailed description of the issue. Please include any error codes here. Error 500H Platform PC - Steam What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) 1.14 Game-mode? Well ... everywhere, as soon as I start the game and whenever it wants to access online. We need to be able to make your problem happen internally so we can fix the issue. Can you make the problem happen again? Yes, happens all the time How do you make the problem happen? By starting the game 🙂 What troubleshooting have you attempted? Please always try to attempt to fix the issue - Ports opened, tried DMZ, deactivated firewall, deinstalled Security Suite, configured Windows firewall, reinstalled game, rebooted computer, ran port checks to see if they're open, tried the link to test online connectivity as provided by @BarryBL, rebooted router, tried DirectX11 and 12 version out of frustration, error exists in both. Tried 7 different games, all work, F1 2020 is the only one giving an error. Also checked XBox Live connectivity status to check for NAT and connectivity. Result: NAT Type open, connectivity to all services successfull. So yeah, F1 2020 is really the only game not working. 🙂 Also I'm using a wired connection, not wireless. What peripherals are you are using (gamepad, wheel make & model etc) XBox One Gamepad with Microsoft Wireless Adapter Any screenshots or video of the issue? If the video is long, please include a timestamp for when the issue appears. I think there are enough screenshots floating around in the thread. 🙂
  4. Zerofame

    E-500H Mastertread

    Hi all, same problem here, hoping for a fix. 🙂 Wired connection, respective ports opened, a few dozen other games work. I can also access the online services with above link, but ingame always error 500. Tried Firewall off, even tried DMZ, still error 500. 🙂
×