Jump to content

Willbooty7

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 New Car Smell

Personal Information

  • Gamertags
    Willbooty

Gaming Setup

  • Platforms
    Xbox One
  • Peripherals
    Steering Wheel
  • Steering Wheel
    Thrustmaster TMX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi @BarryBL I had the issue fixed with adding an FPS limit, but since the latest patch, 1.06 I believe, the issues have unfortunately reappeared. But this time in a more damaging way as to which I loose all game sound for a good 2-3 seconds at a time. The game sound will drop out and back in. I've had this problem all afternoon. I then loaded the game this evening and just like that the game runs fine. But I didn't change anything so I don't know what changed. I also tried using my wired earphones and it worked perfectly. Also, this may be of use to you that I recently upgraded my computer the day of the latest update and this issue happened the first time of loading up the game, so I don't know if this exact issue I'm suffering from has been in the game all the time or only arrived as of the latest patch. I will leave my old and new computer specs below. Old Specs: CPU- Intel i7-3770 Motherboard - MSI Graphics Card - GTX 1650 RAM - 2 x 8GB (1600mhz) New specs: CPU - Ryzen 5 3600 Motherboard - ASUS Prime B450-M Graphics Card - GTX 1650 RAM - 2 x 8GB (3200mhz) I hope this information is all of help and you can find a resolution to this issue as I've had to purchase a £20 wired headset because I don't want to have to pull out of a league race because I don't have game audio and can't do anything to fix it.
  2. What CPU/GPU you running?
  3. I have used a wired speaker before and didn't witness this issue. But when I used my wireless headset, a turtle beach stealth 600 which connects to my pc with a wireless xbox adapter if that helps you assess the issue, it would happen. Mind I did manage to fix the issue by capping my frames in game
  4. 1. A detailed description of the issue. Please include any error codes here: I was participating in a league race I'd been looking forward to all week, only for me to go into overtake ERS mode on the first straight and to not be able to change it back to medium deployment. 2. Platform: PC 3. What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) 1.13 4. Game-mode? Online Unranked 5. What are your replication numbers? Minimum test attempts are 4. Please also add EXACT replication steps for us to try too. Only ever had the bug once 6. What troubleshooting have you attempted? Please always try to attempt to fix the issue Unplugging wheel, remapping button to check the button hadn't broken 7. What peripherals are you are using (gamepad, wheel make & model etc) Using a Thrustmaster TX wheel with Ferrari F1 Add on 8. Any screenshots or video of the issue? If the video is long, please include a timestamp for when the issue appears. None because it was a league race so I was trying to make the best of a bad situation.
  5. Just like to say thanks for the advice, I’ve tested it and so far so good
  6. Sounds like it could help, could be because the graphics can run at a high FPS but the audio can’t keep up. So the audio might be essentially skipping frames causing the audio cut outs
  7. Using Direct X 11 didn't fix the issue for me unfortunately. Annoying because it almost makes the game unplayable and I hope it can be resolved ASAP
  8. Willbooty7

    F1 2020 BETA - Process Closed

    Signed myself up Can't wait for this game this year
×