Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1008:h'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Codies Lounge
    • Introduce Yourself
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • World of Motorsport
    • Off-topic Discussion
  • F1 Games
    • General Discussion
    • Technical Assistance
    • Leagues
    • Setups
  • DiRT Games
    • DiRT Rally 2.0
    • Older DiRT Games
  • GRID Games
    • General Discussion
    • Clubs
    • Technical Assistance
  • Onrush
    • General Discussion
    • Technical Assistance
  • Micro Machines World Series
    • General Discussion
    • Technical Assistance
  • Mobile Games
    • F1 Mobile Racing
    • F1 2016 Mobile
  • Insight's General
  • Insight's Studios
  • Simracing75's Test!
  • Noway's Topics
  • RWB International's Rally setup feedback
  • GRID 2019 CLEAN RACERS's Weekly event
  • DiRT DANGEROUS's DiRT DANGEROUS Sway - News
  • Xbox One Commentators's LEAGUE: Race Spec F1 Esports

Calendars

  • Community Calendar
  • Simracing75's Test Events
  • F1-Game.de's F1 2019 Release on 28 June 2019
  • LATAM RACES eSports Series's Events
  • CDR Club Dirt Rally 19's Campeonatos
  • Noway's Events
  • ÖDRM Österreichische Dirt Rallye Meisterschaft's Events
  • Rally Elite's Events
  • American Racing Club's's Liga F1 CODE 2020

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gamertags


Peripherals


Steering Wheel


Facebook


Instagram


Twitter


Twitch


YouTube

Found 2 results

  1. Hi, my F1 isnt connecting to the server. Im always getting 1008:H errorcode. Does anyone know a fix? Ty
  2. cheekySloth

    Error Message: 1008:H

    Hey, I am playing F1: 2019 on computer and bought it on Steam. Whenever I try to connect to the network I am getting this error message. I already tried to run the game with firewall deactivated, I did rebuild the machine and tried it in different networks. Could anyone please help me with this? Thank you very much!
×