Jump to content Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'awaiting information'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Codies Lounge
    • Introduce Yourself
    • News & Announcements
    • Codies Lounge - General Discussion
    • World of Motorsport
    • Off-topic Discussion
  • F1 Games
    • F1® 2021 Game Forum
    • Previous F1® Games Forum
  • DiRT Games
    • DIRT 5
    • DiRT Rally 2.0
    • Older DiRT Games
  • GRID Games
    • GRID General Discussion
    • GRID Technical Assistance
    • GRID Clubs
  • Onrush
    • ONRUSH General Discussion
    • ONRUSH Technical Assistance
  • Micro Machines World Series
    • Micro Machines World Series General Discussion
    • Micro Machines World Series Technical Assistance
  • Mobile Games
    • F1 Mobile Racing

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Gamertags


Platforms


Peripherals


Steering Wheel


Facebook


Instagram


Twitter


Twitch


YouTube

Found 8 results

  1. Hello! I lost all career saves, also i lost all podium pass "cosmetic" that i unlocked i dont know what to do, i tried to reinstall, to veryify cache please help P.S. i lost all my setup also Platform PC latest version Game-mode my team im using xboxcontroller
  2. First of all, I've found this topic, but it's marked as "solved". So I decided to create new one. A detailed description of the issue. In F1 2020 I cannot join any of multiplayer session. When I go to unranked I can see list of open lobbies but if I want to join any of them I see joining message for quite a while but then failed to join to session. In the same time other people in lobby see me trying to join. But in F1 2019 everything works fine, I can join lobby and play multiplayer. So this is F1 2020 related issue. Platform Xbox Series X What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) 1.15 Ranked/Unranked/Leagues All of them Wired or Wireless Connection? I tried wired and wireless. I tried also different networks and even mobile data. The amount of players in your session? It does not matter Were you the host? No Did this issue happens for everyone in the session, just some people or just yourself? What did they see? It happens to myself since last Saturday (30.01.2021). Other people see me trying to join lobby (my nickname is displayed on list with loading spinner) We need to be able to make your problem happen internally so we can fix the issue. Can you make the problem happen again? This happens in every try to join any lobby. How do you make the problem happen? I just try to join lobby Can you add a report code. How to find this is in Main Menu > Game Options > Settings > 16 digit code in the bottom left of the screen. Please make sure that this is the code from the session you had the issue in. Adding report codes from as many users in your session as possible would be really helpful here. HVDX-CXJB-TEHV-BHJG Video of the issue, including timestamps. Did you stream the session? Screens attached
  3. Hi there! I download and install the game via the Xbox Launcher and the game does not even start, it just creates a crash dump. Find it here attached. Please help. 669979-20201124-225804.dmp 669979-20201124-225804.info.txt 669979-20201124-225804.hardware_settings_config.xml 669979-20201124-225804.hardware_settings_info.xml
  4. 1. A detailed description of the issue. Please include any error codes here. The three sector split colours in the lap time part of the OSD are triggered incorrectly. With the current system, the colour shown in the sector (red, green, purple) correspond with the delta time at the sector split. Instead, it should reflect the sector times compared to previous little laps. For instance, if on my second lap I gain 0.500 in sector one on the lap before, and lose 0.200 in sector two, both sectors will show a green colour because I'm still up 0.300 on my previous best. In fact, however, sector one should show green (best overall), but sector two should show red (the previous best was 0.200 faster). 2. Platform PS4, but I've seen this issue on YouTube videos of people playing on all other platforms as well. 3. What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) 1.04 4. Game-mode? Any 5. What are your replication numbers? Minimum test attempts are 4. Please also add EXACT replication steps for us to try too. All of the time. 6. What troubleshooting have you attempted? Please always try to attempt to fix the issue Not sure I can try anything to fix this on my end. 7. What peripherals are you are using (gamepad, wheel make & model etc) Thrustmaster T300 RS 8. Any screenshots or video of the issue? If the video is long, please include a timestamp for when the issue appears. See comment below.
  5. I can't barely ear the DRS beep, sound is very low or there's no beep at all for some zones. The first one is very low, the second is low or completely inaudible and the third doesn't work at all. Asus ROG Strix Z390-F Gaming GPU : Gigabyte RTX 3070 PC / Windows 10 Pro 21H1 Steam Solo / Grand prix mod / Bahrain / 5 laps
  6. A detailed description of the issue. The buttons in my steering wheel seem to be inverted (pressed when not, not pressed when actually pressed). This only happens if I try to create a new Steering Wheel set-up. You also can NOT edit the Force Feedback, it is stuck in the same setting and is absolutely undriveable. Report Code JATT-EASK-APRK-GTJG Platform? Xbox Series X Game-mode? Every Game-mode. What troubleshooting have you tried? Please list everything you tried. Restart Xbox, Clear Cache, Restart Game, Unplug and re-plug steering wheel. Any screenshots or video of the issue? Remember to add as unlisted if video via a third party. No How do you make the problem happen? Please add a step-by-step guide here so we can replicate and get reported as quick as possible. Modify any existing Steering Wheel setup. Save as a new setup. That's it. You can no longer assign any steering wheel buttons or race because the Look Back button is stuck in place and the clutch is in by default.
  7. Hello, my Steam id is imEag and I'm having a blackscreen problem with the game F1 2020 which makes it unplayable. Description: When I'm racing and I reset a session, use flashbacks or watch a replay the screen turns completely back and I lose the video signal on my monitor, the fans inside the pc start to go faster and I can't do anything on my machine, my only option is to restart pressing the power button. Platform: Steam Version of the game: 1.13 Game-mode: Every game mode. How do I make the problem happen: When I reset a session or use flashbacks. What I have tried: I have tried a lot of things, changing in-game configurations (anti-aliasing options, window mode,etc), removing old drives, updating drivers, Reinstalling the game on different HDD, Reinstalling Steering wheel drivers and I have searched on the internet and nothing helped. peripherals: 60Hz 1920x1080 monitor, 4k Tv (I have tried playing with only 1 screen and still happens) and Steering Wheel Logitech Driving Force GT. When it started to happen: Before playing F1 2020 I used to play F1 2018 with no trouble, I had an intel core i3 6100 and a gpu amd rx580. A month ago I updated my pc and bought a new ryzen 5 3600 and since that moment I started to have black screen problems, so I thought it may be that game and I bought the new game; F1 2020 and the problem continued happening. Note: This problem doesn't happen in other games, I play COD Warzone, Project Cars 2, VALORANT. The black screen ONLY happens in these 2 games (F1 2018 and F1 2020). My Pc specifications: CPU AMD Ryzen 5 3600, GPU AMD RX580 8GB Sapphire nitro edition, motherboard AORUS B450 ELITE, RAM 16GB (2x8) 3200 Mhz Corsair vengeance lpx. f12020blackscreen.mp4
  8. A detailed description of the issue. -> When players leave a lobby they start as ghosts in the next race Platform -> PS4 Pro What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) -> 1.09 Ranked/Unranked/Leagues -> Unranked lobbies Wired or Wireless Connection? -> Wired connection The amount of players in your session? -> Doesn't care (3-20) Were you the host? -> Sometimes, but the issue also occurs when I am not the host Did this issue happens for everyone in the session, just some people or just yourself? What did they see? -> Same issue for them (played with 2-3 friends) We need to be able to make your problem happen internally so we can fix the issue. Can you make the problem happen again? -> Sure, this is an issue which occurs since release How do you make the problem happen? -> Playing races in unranked lobbies Can you add a report code. How to find this is in Main Menu > Game Options > Settings > 16 digit code in the bottom left of the screen. Please make sure that this is the code from the session you had the issue in. Adding report codes from as many users in your session as possible would be really helpful here. -> I can try it next time Video of the issue, including timestamps. Did you stream the session? -> No videos recorded yet
×
×
  • Create New...