Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sound problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Codies Lounge
    • Introduce Yourself
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • World of Motorsport
    • Off-topic Discussion
  • DiRT Games
    • General Discussion
    • Suggestion Box
    • Technical Assistance
    • DiRT Leagues
  • F1 Games
    • General Discussion
    • Technical Assistance
    • Leagues
    • Setups
  • GRID Games
    • General Discussion
    • Clubs
    • Technical Assistance
  • Onrush
    • General Discussion
    • Technical Assistance
  • Micro Machines World Series
    • General Discussion
    • Technical Assistance
  • Mobile Games
    • F1 Mobile Racing
    • F1 2016 Mobile
  • Insight's General
  • Insight's Studios
  • Simracing75's Test!
  • Noway's Topics
  • RWB International's Rally setup feedback

Calendars

  • Community Calendar
  • Simracing75's Test Events
  • F1-Game.de's F1 2019 Release on 28 June 2019
  • LATAM RACES eSports Series's Events
  • CDR Club Dirt Rally 19's Campeonatos
  • Noway's Events
  • ÖDRM Österreichische Dirt Rallye Meisterschaft's Events

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gamertags


Peripherals


Steering Wheel


Facebook


Instagram


Twitter


Twitch


YouTube

Found 1 result

  1. ---------------------------------------------- Upgraded my old computer with these components : ---------------------------------------------- Windows 10 Pro 64bit 500 Gig ssd i5-9600 CPU LGA 1151 16 gig ram DDR 3000 Gigabyte motherboard Z390 UD LGA ---------------------------------------------- Original Parts/Software I am now using on the new computer: ---------------------------------------------- Steam version of Dirt Rally (re-installed all software of course) Oculus Rift VR Nvidia 1080ti Sim Commander 4 / Sim Vibe Fanatec Wheel Base/Pedals/Shifter ---------------------------------------------- I ran Dirt Rally on Win 8.1 64 bit previously with no problems. But on my new Windows 10 64 bit I get no sound at all. I have tried 3 different sound devices (on board sound card, oculus rift headset, wireless Logitech headset) and Dirt never output's sound to any of the devices. I was able to get sound when I put the compatibility mode to Windows 7 on the drt.exe, but in this mode it will not run in VR. Windows 8 compatibility mode had no sound as well. I have uninstalled and reinstalled twice. I have deleted drt.exe and used steam verify to pull a new one. I launch rfactor2 exactly the same way I run Dirt Rally and sound works via any device I tell it to output to. So my hardware is not the problem. Everything else with the game works just fine, just no sound. FYI, the telemetry data worked with my Sim Vibe off the on board sound card. I just don't get one peep of sound from Dirt. I spent 7 hours on this problem so I am now turning to you guys for some pointers. Thanks for such an awesome title (sim)!!
×