Jump to content Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'upcoming patch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Codies Lounge
    • Introduce Yourself
    • News & Announcements
    • Codies Lounge - General Discussion
    • World of Motorsport
    • Off-topic Discussion
  • F1 Games
    • F1® 2021 Game Forum
    • Previous F1® Games Forum
  • DiRT Games
    • DIRT 5
    • DiRT Rally 2.0
    • Older DiRT Games
  • GRID Games
    • GRID General Discussion
    • GRID Technical Assistance
    • GRID Clubs
  • Onrush
    • ONRUSH General Discussion
    • ONRUSH Technical Assistance
  • Micro Machines World Series
    • Micro Machines World Series General Discussion
    • Micro Machines World Series Technical Assistance
  • Mobile Games
    • F1 Mobile Racing

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Gamertags


Platforms


Peripherals


Steering Wheel


Facebook


Instagram


Twitter


Twitch


YouTube

Found 2 results

  1. 1. A detailed description of the issue. Please include any error codes here. Almost everytime the host of a lobby is allowed to start earlier than the other competitors. The lights go out earlier for the host and he can start around 2 seconds earlier. I think the amount of time he is able to start earlier varied between 1-3 seconds, but I cant confirm this. I experienced this bug in the League Lobbys, aswell as in the unranked Lobbys. This bug was confirmed by a lot of people out of my League (~500 competitors) who had the same issue. I cant give you an error code or something like that since there is no crashing, just an earlier lights out for the lobby host. 2. Platform: PC 3. What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) Newest version of the game on steam right now. 1.03 4. Game-mode? Multiplayer Unranked and League Lobbys. We did not test ranked but we tested race lenghts from 5 Laps to a 100% Race, same issue no matter what. 5. What are your replication numbers? Minimum test attempts are 4. Please also add EXACT replication steps for us to try too. I personally had this issue in at least 10 unranked lobbys. When the bug happened once it happened in every other race aswell. For example we had 3x25% races today in an unranked lobby and I as the host was able to start earlier every single time. Since it happens in our lobbies without anything unusual happening before or after the early start i can't give you error codes or more information for replication steps than the lobby settings. If something is missing just let me know and I will post the information asap. I personally had this bug everytime i hosted a lobby, others hosted once and the bug did not occur. But everyone I talked to had this bug in an online lobby at least once so this is 100% a common problem and not just a couple of people. I added some Screenshots down below from the unranked lobby settings we used in the 3 25% races today. I can submit the settings for the League Lobby later if needed. 6. What troubleshooting have you attempted? Please always try to attempt to fix the issue We sadly had no idea how to fix this or how to find the root cause. Every Race lenght was tried so far, but we cant try out every combination of settings to see if the bug does not occur since it's not occuring everytime (even with the same lobby settings). If you have a guess we surely would try things out since we rely on the online lobbys heavily to keep our league running. We planned starting our season early august, so we hope the bug can be fixed until then. 7. What peripherals are you are using (gamepad, wheel make & model etc) I am using a Thrustmaster T300 with the Open-Wheel Add-On and the T3PA Pedals. There were competitors using a controller that had the same bug as a host. 8. Any screenshots or video of the issue? If the video is long, please include a timestamp for when the issue appears. Screenshots attached, no AI drivers were added (that screenshot is missing). https://www.twitch.tv/videos/680541808 This is a part of our stream from the 3 Races today. First start is at 12:50, me being the host starting from P8. In the last row there was an early starter aswell, but confirmed that he was just triggered by me moving. Second start is at 48:50. I tried to start 1 second after the lights went out for me, but as you can see im still early starting from p1 in this case. Since the stream crashed this is where you can find the third early start in the third race: https://www.twitch.tv/videos/680611853 Its at 11:00 and again I tried to start later than the lights went out, but still an early start. Just like in the other races I'm the Red Bull at P3 I think. If there is any more information you need on this topic just let me know, we will try our best to give you any information. We hope we can start our F1 2020 Season as planned, besides the little bugs we found most people i talked to really enjoy the new driving experience. Greetings Mister Johnny from F1-Onlineliga
  2. I am racing in Austria (Grand Prix Mode) and the AI doesn’t get blue flags. It’s very hard to lap these guys. Before the patch I got a small sign that I approach backmarkers. And the LED track indicators blinked blue. Actual it doesn’t work on my PS4 version. Could you please check? @BarryBL
×
×
  • Create New...