Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[problem] driving force gt pedals working only at 60-70%

Recommended Posts

i don't have full throttle/brake in the game

my wheel is now recognised as "driving force ex"    instead of "GT"

can anyone help??? thank you  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
teknoid85 said:
i don't have full throttle/brake in the game

my wheel is now recognised as "driving force ex"    instead of "GT"

can anyone help??? thank you  :)
Geforce Experience beta?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did you have any Logitech driver update prompts and did you accept them? If so, that might be the problem. Had that happen to me. After the update my DFGT was recognised as another wheel. What I did was I just uninstalled any Loghitech drivers and reinstalled the previous version I had before (Logitech Gaming Software 5.10, I'm running Windows 10 btw)
Here's a link to the drivers - http://support.logitech.com/en_us/product/driving-force-gt#download

Share this post


Link to post
Share on other sites
Didzis said:
Did you have any Logitech driver update prompts and did you accept them? If so, that might be the problem. Had that happen to me. After the update my DFGT was recognised as another wheel. What I did was I just uninstalled any Loghitech drivers and reinstalled the previous version I had before (Logitech Gaming Software 5.10, I'm running Windows 10 btw)
Here's a link to the drivers - http://support.logitech.com/en_us/product/driving-force-gt#download
yeah!!!!  it works now!  thank you! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
versedi said:
teknoid85 said:
i don't have full throttle/brake in the game

my wheel is now recognised as "driving force ex"    instead of "GT"

can anyone help??? thank you  :)
Geforce Experience beta?
no, i didn't use beta software.  thank you anyway

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah, those new Logitech drivers are really weird. I did update them for playing RaceRoom and everything was working fine. Today my G27 was recognized as an older Logitech wheel. I reinstalled the new driver and everything is fine again (Win10). Really weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PaloSamo said:
Yeah, those new Logitech drivers are really weird. I did update them for playing RaceRoom and everything was working fine. Today my G27 was recognized as an older Logitech wheel. I reinstalled the new driver and everything is fine again (Win10). Really weird.
Maybe this wheel's software is not updates for Win10?

as for teknoid85: try uninstalling all logitech wheel software and reinstalling the drivers and install the Logitech Profiler, maybe you can customize the settings for the wheel per game, that way might work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×