Jump to content
Motorsport Games, Codemasters and FIA World Rallycross Championship presented by Monster Energy partner to create the World RX Esports Invitational Read more... ×
Sign in to follow this  

Grid Autosport (PC) save data corrupted

Recommended Posts

I was playing an online race. The race finished and i got all the rewards, then i left the game with alt+f4. Next time when i started the game and tried to select my save game, the game says the save data corrupted. The game sees the save becouse i can see my progress (346 single races 100 online) but i can't select it. What should i do? I have almost done the single player... I don't want to restart it. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

From Loore:

Email the save to gridgame@codemasters.com
Make sure you indicate on there that this is on PC and it occurred after the patch.


Share this post


Link to post
Share on other sites
Megwer said:

I was playing an online race. The race finished and i got all the rewards, then i left the game with alt+f4. Next time when i started the game and tried to select my save game, the game says the save data corrupted. The game sees the save becouse i can see my progress (346 single races 100 online) but i can't select it. What should i do? I have almost done the single player... I don't want to restart it. :(

Same problem to me :( but i'm playing on the PS3. 250 online races... 12 cars bought with a few upgrades... Singleplayer in the 12 or 13th saison... I hope after the patch it will work again. Sry for my english i'm a austrian guy...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did you all have a c63amg in performance,street? I'm ps3 player and it happe too mee second time. Setting for that car are not saving properly, I buy suspension and gear box setup upgrade every day, with car lvl 73. Codemasters please fix this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

From Loore:

Email the save to gridgame@codemasters.com
Make sure you indicate on there that this is on PC and it occurred after the patch.


does this resolve the issue plz let me know


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×