Jump to content
Sign in to follow this  

Colin McRae Rally 2.0 graphics bug/glitch

Recommended Posts

Hi all,
I decided to dig out my copy of CMR2 after watching a stream by sim racing Youtuber Jimmy Broadbent. I installed the silentcmr2 patch so I can play it and it works a charm apart from one thing. There are no sliders when choosing the setup of the car, and no red/green boxes to tell me if I'm up/down on the split. I have screenshots of the bug here: https://imgur.com/a/7i1dK
Is anyone able to help me fix this issue out?
I run the game on Windows 10 in Windows XP compatibility mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites
What's your system  specs? 'Tis strange as I am able to play the game more or less fluently apart from random polygon corruption and framerate issues at points. I did not use any compatibility modes on my end.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I play the game on my laptop, an Acer Aspire which is getting on for 5 years
Processor: Intel i5
Graphics: Intel HD Graphics 4000
RAM: 4GB
Memory: 500GB

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have the exact same problem on my laptop I've installed the silent patch and everything else in the game seems to work fine but the set up sliders and the split times dont appear on the screen pls help

Share this post


Link to post
Share on other sites
maybe use the newest dgvoodoo as well
it has now a directx8 emulator as well next to the glide

works like a charm to me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×