Jump to content
Want to report an issue? Have a bug to report? Please look here first!!!! Read more... ×
Sign in to follow this  

F1 2014 Multiplayer connection issues

Recommended Posts

Is anyone having issues connecting to multiplayer races, When i click ready i get the loading screen and about 3 minutes later its still loading and says connection lost to each player and it still keeps loading then says iv been kicked?? anyone else having issues like this and if so how did you resolve it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bonjour j'ai un problème similaire au tien tous d'abord moi quand j'entre dans une game tous se passe bien je met prêt etc l’hôte lance la game tous va pour le mieux...
Après c'est la que sa devient bizarre et asse rageant pour moi, une fois la game lancé il y a la sauvegarde qui dur asse longtemps du coup les autre joueur sont déjà dans la game moi je suis devant le chargement, certes vous aller dire je perd du temps c'est tous mais il y a plus encore j'ai 3 chance soit la sauvegarde se charge vite et donc j'entre dans la parti normalement soit le sauvegarde est longue et sa me dit soit j'ai été exclu du lobby en disant que l’hôte a quitté et donc sa me quitte...
La plupart du temps je n'entre pas dans la game et me remets au menu principal en gros depuis que j'ai le jeu j'ai fait très peu de course en ligne.
Si tu as trouvé un moyen dit le moi s'il te plait je ferais de même de mon coté.
Cordiallement
Ps: je suis sur Ps3

Share this post


Link to post
Share on other sites
hello there could you please help me since Wednesday i have been having a lot of connection problems on f1 2014  3 lap races and custom races and when i get ready to race i lose connection every time in all the races any ideas?  do you think i should turn off my wireless router for a couple of minutes and see what that does then to my ps3 and its not by internet because when i lose connection i dont get signed out of psn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It's the shite peer to peer connection instead of investing in dedicated servers on cummasters part

Share this post


Link to post
Share on other sites
I used to have connectivity problems which stopped after I connected the console directly to the modem. Later, I placed the modem nearby (directly above the room) until it read 100% reception and still no problems.  The only problem I encounter now that the console is connected wirelessly is when the microwave oven is used.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×