Jump to content
Sign in to follow this  

Qualified for pole in China...can’t get past first turn

Recommended Posts

i don’t get it..I have tried many times now to get the race started, but been getting tangled up at the first turn. I tried backing off the aggression and then I thought I was getting rear ended by cars behind me. Again race over. So finally, I pulled off to the left, let everyone go by, and then spun in the first turn...didn’t hit anything, but again the screen goes grey..race over. A spin out certainly doesn’t break the car. , !  Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'd first look into any engine parts that are red! Look as assists, if you use them are they still on?

First thoughts would be drive careful but as you stated this already and if the screen goes funny and spinning out over nothing and you didn't destroy the tyres on a burnout style start off the grid then it sounds like a bug. Are you still active on China? Can you send a video of this showing the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'd first look into any engine parts that are red! Look as assists, if you use them are they still on?

First thoughts would be drive careful but as you stated this already and if the screen goes funny and spinning out over nothing and you didn't destroy the tyres on a burnout style start off the grid then it sounds like a bug. Are you still active on China? Can you send a video of this showing the issue?
I agree. The same thing I thought. It sounds like a failure...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×