Jump to content Jump to content

F1 2014 Weird shadow glitch since GPU upgrade...


Recommended Posts

I just got a new GPU, a AMD R9 285, to replace my old HD 5770 and I'm encountering the weirdest glitch... shadows don't show consistently! Here's some screenshots:

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/37487890605970371/58B528BCB8702C2EDECA8376CE1EE913B74E34BF/
http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/37487890605970549/11C2BE6701566F8BF66A5C146110C7FD7AD448F2/
http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/37487890609176961/4844A32F0BC037ECED1BDBCC6D2BBD9397CFD088/
http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/37487890609177426/4B4ADB7269FE706097AD190FD22B69C3C510298D/

It also happens in F1 2013:

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/37487890609166273/70241DF6264D07B4A77A47DC77F990A5A4658D48/

Everything is set to max in the graphics settings, I ran a benchmark and I'm doing 59fps on average. While racing, shadow appears under the car, but it glitches when there are external objects that create shadows (like grandstands). I'm using Catalyst 14.12 driver (same one used with the HD 5770 card).

Does anyone ever had that glitch?

EDIT: There are no mods installed. Did a reinstall of the Catalyst driver + check local content in Steam, same problem.
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...