Jump to content
Want to report an issue? Have a bug to report? Please look here first!!!! Read more... ×
Sign in to follow this  

F1 2014 Weird shadow glitch since GPU upgrade...

Recommended Posts

I just got a new GPU, a AMD R9 285, to replace my old HD 5770 and I'm encountering the weirdest glitch... shadows don't show consistently! Here's some screenshots:

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/37487890605970371/58B528BCB8702C2EDECA8376CE1EE913B74E34BF/
http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/37487890605970549/11C2BE6701566F8BF66A5C146110C7FD7AD448F2/
http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/37487890609176961/4844A32F0BC037ECED1BDBCC6D2BBD9397CFD088/
http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/37487890609177426/4B4ADB7269FE706097AD190FD22B69C3C510298D/

It also happens in F1 2013:

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/37487890609166273/70241DF6264D07B4A77A47DC77F990A5A4658D48/

Everything is set to max in the graphics settings, I ran a benchmark and I'm doing 59fps on average. While racing, shadow appears under the car, but it glitches when there are external objects that create shadows (like grandstands). I'm using Catalyst 14.12 driver (same one used with the HD 5770 card).

Does anyone ever had that glitch?

EDIT: There are no mods installed. Did a reinstall of the Catalyst driver + check local content in Steam, same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×