Jump to content

DiRT Rally 2.0 - V1.4 - found a bug? Post it here! [UPDATE: v1.4.1]

Recommended Posts

Bug #1 workaround -  increase  brightness :)    Then you can drive without headlights :)  Kidding, of course, but this helps.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, virgism said:

Bug #1 workaround -  increase  brightness 🙂 Then you can drive without headlights 🙂 Kidding, of course, but this helps.

A workaround for the sunset rain is to turn off headlights, it gives better visibility 😄 done that in NZ several times.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Riggs said:

A workaround for the sunset rain is to turn off headlights, it gives better visibility 😄 done that in NZ several times.

#metoo

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Holliss said:

Still no option for free Germany for Season Pass holders on Xbox. Is on store to be paid for funnily enough. UK.

Same here in the States. 7am, and no option to install Germany to my Xbox. I can pay for it, though. The last two content updates haven’t gone through like they should. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

What’s the **** !!!!!!!!! 

and still not possible to download Germany

E2792D65-ED5F-4CA8-A263-411F1E151B00.jpeg

Edited by GregPit81

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some rather questionable information in the Garage/History tab! (PS4)

These are just 3 examples...

 

DiRT Rally 2_0_20190521122141.jpg

DiRT Rally 2_0_20190521122216.jpg

DiRT Rally 2_0_20190521122241.jpg

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
2 hours ago, Riggs said:

I've been playing and didnt run through that bug. Are you able to take some screenshots in order to help with feedback and linking in the bug list?

I also get this in a monthly event (haven't tried others).  

No indication of overall rally time either.

Edited by bn880
  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, scottishjim said:

Some rather questionable information in the Garage/History tab! (PS4)

These are just 3 examples...

Perhaps you bought them used?

  • Agree 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, bn880 said:

Perhaps you bought them used?

While that’s possible, it wouldn’t explain how that car’s finished more races than it’s started. 

  • Haha 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Yeah @scottishjim that's info on your used cars. But more finishes than starts is quite funny. The numbers are probably random.

Edited by danielofifi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha, one more thing before I do...
20/21 May - Beaver Creak Trail reverse | Monaro - Australia
Still getting this Black Tearing on graphics during gameplay
Previously reported here in V1.2 thread:

 

Screenshot_0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 5/19/2019 at 7:09 AM, JosephM635 said:

NEW BUG WITH TIRES IN SERVICE AREA

When returning to the championship, previously "new" tires are now "worn" and only 1 tire change remaining for the rest of the rally when there should be more. Such as when you have only used 1 set of 5 and you quit and then return to the championship and only 1 of 5 changes are remaining, instead of 4 of 5.

Could we get a comment from Codies on this please?!?!

It's happening to me regularly. Xbox One X. Game-breaker.

Edit: Ok this is weird. It seems to fix itself sometimes, by exiting the game and then returning. The final tire set changed from 'worn' to 'new'. Could be an issue just of the notification in the service area, when the tires are actually ok. I don't know.

Edited by Jake Cushing

Share this post


Link to post
Share on other sites

I played the German Event 'Defi hebdomadaire' :

the pace notes are to much low on Waldaufstieg, and on the first ( in this Event )  Frezungsring reverse. The same for the last stage of this Event ( i Don't remember its name ). I play with the co-pilot's way strong enough, and I only perceived it barely on those stages. My co-driver speak French and i am on Xbox One X.

otherwise nothing special to report,.... yess ! I saw a DOE cross the road 🙂, and the same since last update : the Rank tables Don't show the cumulated time when we are in event ( just the time of the actual stage with false rank number ) 

  • Agree 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rear wing from BMW is missing when in service park before start of the event 🙂 

 

And pacenotes in Germany are too quiet. In every other locations I set them up to hear the notes clearly but in Germany it is hard to hear the codriver. Hope you can get some solution on that 🙂 

IMG_9996.jpg

  • Agree 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Pistro said:

This might be caused by launch control being on.

Launch isnt on... it keeps jumping in and out of gear and losing traction accordingly

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Platform: PS4

Language: Spanish 

Location: Germany 

BUG: co-driver pace notes are very low (volume) compared with other locations

  • Agree 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Snoopy43 said:

Rear wing from BMW is missing when in service park before start of the event 🙂

IMG_9996.jpg

Isn't that just the engine cover being removed while in service?

  • Like 1
  • Agree 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

PC, Steam:

1. As of update 1.4 it's impossible to view overall event standings, after completing a stage, during Community Events. Only individual stage times are displayed, until an event is completed.

2. Texture clipping(?) occurs whenever a camera gets too close to an object, in this case it was an external car camera getting too close to the ground. This also affects head camera in Lancia Stratos, at lowest field of view setting:

QcahOai.png

Edited by Pistro
  • Agree 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

for me the soft lock does not work as it should.
Some car have strange steering angles
a few examples Golf, HF Integral 990, RX2 630, I must each time check the steering angle at shakedown, I can not rely on soft lock mode.
Did anyone else notice that?

  • Agree 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, GregPit81 said:

for me the soft lock does not work as it should.
Some car have strange steering angles
a few examples Golf, HF Integral 990, RX2 630, I must each time check the steering angle at shakedown, I can not rely on soft lock mode.
Did anyone else notice that?

Same for me on PC. I don't think soft lock is working in any of the vehicles.

  • Agree 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×