Jump to content
Want to report an issue? Have a bug to report? Please look here first!!!! Read more... ×
Sign in to follow this  

[BUG][PS4] - F1 2019 - tyre punctures to all tyres at the start [ZX]

Recommended Posts

11 hours ago, sloppysmusic said:

Maybe if damage was on full your engine would have blown up as well lol!

With simulation damage game would have probably crashed XD

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Arttu1202 said:

With simulation damage game would have probably crashed XD

Don't you mean the whole pc would have gone up in smoke!? Now THAT would be realistic and immersive although not very popular with the fire service!! 

:classic_biggrin:

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there and thanks for posting! 

Just so you know, I have moved this to the Technical Assistance forum so that it's in the right place. 

Could you let me know the following things please so I can get this checked out? Thanks!

  • Platform you’re on (PS4, Xbox One, PC, Steam):
  • Game Version (Shown on the Start screen in the bottom left hand corner):
  • Game Mode, including if it was Single Player or Multiplayer (Time Trial, Career, Grand Prix, Custom Game etc):
  • Did you do a qualifying or anything before the track with the issue? If so, what? (just saw you said one shot qualy, ignore this one, thanks!
  • If in Multiplayer, how many players and how many AI?:
  • What happened in the lead up to the problem?:
  • If you get an error message, the exact wording of the error message you're receiving:
  • Any accessories you are using (wheel, pad, etc):
Edited by Faya
Updating my questions

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Faya said:

Hi there and thanks for posting! 

Just so you know, I have moved this to the Technical Assistance forum so that it's in the right place. 

Could you let me know the following things please so I can get this checked out? Thanks!

  •  Platform you’re on (PS4, Xbox One, PC, Steam):
  •  Game Version (Shown on the Start screen in the bottom left hand corner):
  • Game Mode, including if it was Single Player or Multiplayer (Time Trial, Career, Grand Prix, Custom Game etc):
  • Did you do a qualifying or anything before the track with the issue? If so, what? (just saw you said one shot qualy, ignore this one, thanks!
  • If in Multiplayer, how many players and how many AI?:
  • What happened in the lead up to the problem?:
  • If you get an error message, the exact wording of the error message you're receiving:
  • Any accessories you are using (wheel, pad, etc):
  •  Platform you’re on (PS4, Xbox One, PC, Steam): PS4
  •  Game Version (Shown on the Start screen in the bottom left hand corner): 1.03
  • Game Mode, including if it was Single Player or Multiplayer (Time Trial, Career, Grand Prix, Custom Game etc): Unranked Multiplayer
  • Did you do a qualifying or anything before the track with the issue? If so, what? (just saw you said one shot qualy, ignore this one, thanks!
  • If in Multiplayer, how many players and how many AI?:  4 players and 0 AI
  • What happened in the lead up to the problem?: Just normal one shot qualy at unranked multiplayer, there wasn't any contact to walls or spins during the lap. Then there was start of the race (no formation lap), based on video it seems like tyres are already gone before lights go out.
  • If you get an error message, the exact wording of the error message you're receiving: No error message
  • Any accessories you are using (wheel, pad, etc): I'm using T300rs wheel 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a random puncture the other night at Spa first time I've had one. Straight off the line flat tyre lapped after 1 lap and lost about 50 skill points for finishing last lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Gmr90 said:

I had a random puncture the other night at Spa first time I've had one. Straight off the line flat tyre lapped after 1 lap and lost about 50 skill points for finishing last lol

We recommend copying this and filling it out with the questions alongside it so CM staff and other users can see the problems you are having 
1.       A description of the issue. Please include any error codes here. 
2.       What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) 
3.       Game-mode? 
4.       Are you able to recreate the issue? If so, please include recreation steps on how you encountered this issue. 
5.       How often do you see this problem? Is it the only time or does it always happen? 
6.       Have you tried any troubleshooting? We recommend the steps here as a starting point for any issues. Please let us know what troubleshooting methods you have tried while creating this post. 
7.       Any accessories you are using (gamepad, wheel etc) 
8.       Any screenshots or video of the issue? If the video is long, please include a timestamp for when the issue appears.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×