Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  

DiRT Rally Bug Report - Framerate drops

Question

The issue:
The game suffers from frame rate drops at, what seem like, random moments. The frame rate drops below 20, stays there for about 10 seconds, and then goes back up again.

2 results from the benchmark tests:
http://i.imgur.com/cFaNaTg.jpg

http://i.imgur.com/txHiyzj.jpg


System Specs: 
Windows 7 SP1 64-bit
CPU: AMD Vishera FX-8350, Eight-Core,
Motherboard: ASUS M5A78L-M/USB3
RAM:  Crucial Ballistix Sport 12GB DDR3-1600,
Video card: Nvidia GTX 750 Ti 2GB,
Hard Drive: 1000 GB Sata III Harde schijf,
Ran on a generic Medion 4:3 monitor, issue also exists on Oculus DK2
DX Diag: http://www.mediafire.com/download/zb49cwq0cexnqr5/DxDiag.txt

Steps to reproduce
Simply enter a rally stage or run the benchmark test.

Your recent history of races 
In DiRT Rally, none, other than that, ran in cups in bascially every sim out there


Which stage were you within the championship\custom event?
The benchmark stage, and the 1st stage in Greece.

What were you doing specifically when the crashed occurred?
I had spotify on in the background, other than that, no major processes were running

How long was your current session?
Roughly 10 minutes in total.

Which graphics preset were you using?

Video mode settings:
http://i.imgur.com/b4bHWNg.jpg

Advanced Graphics Settings:
http://i.imgur.com/OFMnOcO.jpg
http://i.imgur.com/a32CahC.jpg
http://i.imgur.com/XUb7qMX.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
The benchmark is weird, i'm getting 20 fps on the benchmark on Ultra, although when i'm playing at Ultra i get over 220. Here's my specs

CPU: Intel Core i7-3770 3.4GHz Quad-Core Processor I Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 

GPU: EVGA GeForce GTX 970 4GB Superclocked ACX Video Card (the fixed edition) 

Motherboard: Asus P8Z77-V LK ATX LGA1155 

Memory: G.Skill Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 

Case: Cooler Master HAF XM (Black) ATX Mid Tower 

Storage: Western Digital Caviar Black 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive | Samsung 840 EVO 120GB 2.5" Solid State Disk 

Psu: Rosewill Capstone 650W 80+ Gold Certified Semi-Modular ATX Power Supply 

Keyboard: Logitech G710+ 

Mouse: Razer Imperator 2012 Mass Effect 3 collector edition 

Headset: Astro A40 2013 Edition W/ Mix Amp 

Mic: Blue Yeti USB Mic 

Monitors: 1) Asus VS247H-P 23.6" Monitor 2) 1080p Cheap BenQ Monitor 

Mouse Pad: Razer Vespula 

PS: It might be your graphics setting that is all wrong, you should double check!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×