@ChrisGrovesMCM Thanks again, for your answer and sorry, that I'm a little bit ****** off. As I said before, I already reported this to custservice@codemasters.com. The only answer I got was... My response to that email was... Every step is followed. As I told you, the communication works, the game reacts on the key strokes, but not as aspected (see videos). All the other keys work fine at the same time. So how do you explain, that one random key does not react correctly, but all others do. It's more, when you leave the game play, the same key works in the menu, but when you come black to the gameplay the key isnt working properly again. This can take 10 seconds or two minutes. The issues happens on several PCs on different Internet connections. Here you find my answers to the options behind your link: It's activated. Would not make sense, that normally it works fine, but sometimes a random key has that issue. It also happens in incognito mode. Happens without any extention, with a newly installed chrome without extentions and incogito mode. nope, not the case. As you can see in the videos the game responds on the key stroke, but it does not turn the steering wheel - it's like it is blocked. Steering:
https://photos.app.goo.gl/Wyq5TqTGYu8yugiZ9 https://photos.app.goo.gl/GzNWBVvzzNVjukiu6 Brake:
https://photos.app.goo.gl/dCdQSgqcUZD4pWKa9
If you don't understand the issue, please let me know whom I may contact. Not responding to the customer is not an option.     So I think the videos show clearly, that there is a reaction on the key entrys, that you can't tell me, that it is an communication issue between my PC and the server.  But anyway, I didn't get an response on this reply, so I didn't know what else I could reply. By the way - your suggestion what I may report looks like this in the board...
And when I follow the link included in the email notification from the board I get this message...