Jump to content
Want to report an issue? Have a bug to report? Please look here first!!!! Read more... ×
Sign in to follow this  

This week's Featured Event is broken

Recommended Posts

The AI is so slow there are yellow flags everywhere around the track, it feels like an overtaking challenge the whole time. AI strength was set to 80%. I'm on Xbox One btw.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Balazsryche

try turning it up to 85. That seemed to help me with the same issue. I have now moved up to 90 & it still is working without all the yellow flags. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/24/2020 at 7:04 PM, Balazsryche said:

The AI is so slow there are yellow flags everywhere around the track, it feels like an overtaking challenge the whole time. AI strength was set to 80%. I'm on Xbox One btw.

Agree i am on PC and had dificulty on 80 

They where very slow 

yelow flags al over the place

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also had this issue. Had ai set to 101 and by the end I had lapped some cars 4 times lol, think I had lapped everyone upto p4 or at least once.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue earlier in the week and did the same thing, moved up serval levels which seemed to fix the issue!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×