Jump to content
Want to report an issue? Have a bug to report? Please look here first!!!! Read more... ×
Sign in to follow this  

Audio problem in multiplayer

Recommended Posts

Is anybody else having audio problems in multiplayer?

My audio is working perfectly in single player but when I connect to multiplayer I am having issues.

If I "mute all" the volume disappears to virtually nothing and I need the sound at 100% to hear anything. Or, I leave everybody un-muted and I'm picking up some else's audio making it impossible to drive the car.

Any ideas?

(At least NM14 isn't plaguing me today)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, rogere said:

Is anybody else having audio problems in multiplayer?

My audio is working perfectly in single player but when I connect to multiplayer I am having issues.

If I "mute all" the volume disappears to virtually nothing and I need the sound at 100% to hear anything. Or, I leave everybody un-muted and I'm picking up some else's audio making it impossible to drive the car.

Any ideas?

(At least NM14 isn't plaguing me today)

You need to set the Start|Control Panel|Sound(Your sound source)|Communications preference to 'Do nothing' then your mixer settings will stick. 

You can adjust the audio levels of different things in-game.

I wouldn't advise Steam comms, most good multiplayer sessions use Discord or something similar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×