Jump to content
Want to report an issue? Have a bug to report? Please look here first!!!! Read more... ×

No Pit Radio, No Commentators, No Dialogs in headphones

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello,

1.I have a problem with my sound, I can't hear the voices

2. 1.22 PC (Steam)

3. All

4. Ask something on the radio

5.Always

6. I thought it was the bug corrected here (change the language) but no. I can hear every sounds but not them. I found a little solution : change to my speakers, and it works, and if I go back on my headphone, it no longer work.

7. A headphone "hybrid" USB/Jack

8. I don't have a screenshot or a video sorry

Thanks

Edited by UP100
Added 'solved' prefix

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please follow the Bug Report guidelines so it'd be easier us to help you 🙂 

 

For example it'd be great to know what plaform you're playing the game on!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, I tried to follow this ! I'm on PC and my headphone is an "hydbrid" USB/Jack Plug. It's always happen (when I use the USB headphone)

Hope it can help you

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are looking to report an issue, please copy the questions from the reporting template in the below and answer

We recommend copying this and filling it out with the questions alongside it so CM staff and other users can see the problems you are having

1.       A description of the issue. Please include any error codes here. 
2.       What version of the game you are using (Shown on the start screen in the bottom left corner of the screen) 
3.       Game-mode? 
4.       Are you able to recreate the issue? If so, please include recreation steps on how you encountered this issue. 
5.       How often do you see this problem? Is it the only time or does it always happen? 
6.       Have you tried any troubleshooting? We recommend the steps here as a starting point for any issues. Please let us know what troubleshooting methods you have tried while creating this post. 
7.       Any accessories you are using (gamepad, wheel etc) 
8.       Any screenshots or video of the issue? If the video is long, please include a timestamp for when the issue appears.  

Providing this information is vital for Codemasters to be able to investigate, diagnose and hopefully help solve your issue. It also helps our Moderators find appropriate tags and other members recommend their ideas based on their experiences.

Please add the questions in your post too so I can see everything in one place. Without this, I don't have the necessary information to replicate and diagnose the issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried the solutions in the post below @Patatalo. Similar issue. 

If not, try searching 'no AND audio' in our search bar in the top right to see other users with the same potential issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, sometimes this happens to me too and I restart game and works well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@Patatalo there have been issues with the HyperXCloud II and Logitech G430 USB dongles and many bluetooth headsets and cheap CMI USB dongles. Best suggestion is to use those headsets without the dongle for this title. And if you do use them, apply any official firmware updates via the companion software.

One workaround is not to use surround sound with this title.

 

Edited by steviejay69

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, steviejay69 said:

here have been issues with the HyperXCloud II and Logitech G430 USB dongles and many bluetooth headsets and cheap CMI USB dongles.

Yeah I have a G430 and when I plug in Jack it works well.

 

7 minutes ago, steviejay69 said:

One workaround is not to use surround sound with this title.

How can I disable it ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Patatalo said:

Yeah I have a G430 and when I plug in Jack it works well.

How can I disable it ?

Just use the headphones as you are with the jack plugs, the surround options only come from using the dongle. But they would be configuarble in GHub or Windows Sound.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I'm comeback to you, for say it's fix ! I don't know how, but I re-install my pilots (had a pilot problem) and it's works so thanks to all !

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×