Jump to content
Bug Reporting - PLEASE FOLLOW RULES AND COMPLETE REPORTS Read more... ×

Lack of positional info in OSD

Recommended Posts

For some reason, there is no option for me to turn on/off my position information at all in the on-screen display section. I turned it off when the game released but it's as if that option has disappeared for me on PS4?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's on the osd customisation menu which you can access while on track

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Rango said:

It's on the osd customisation menu which you can access while on track

I made sure to check that menu and it says the position information is there and it's not hidden. Then I go back to race and it's just not there at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, kamsufc said:

I made sure to check that menu and it says the position information is there and it's not hidden. Then I go back to race and it's just not there at all.

You must confirm before you exit the OSD screen. Make sure to do that.

Check also if this part is on Race or Training etc:

 

20200719_011255.thumb.jpg.1266aa2ba4855aeeebcc8defa4b831ca.jpg

I am on Ps4 (Pro) and have hide almost everything on my OSD, because i have all the info on my Wheel display. 

Edited by GioProductions
info

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, GioProductions said:

You must confirm before you exit the OSD screen. Make sure to do that.

Check also if this part is on Race or Training etc:

 

20200719_011255.thumb.jpg.1266aa2ba4855aeeebcc8defa4b831ca.jpg

I am on Ps4 (Pro) and have hide almost everything on my OSD, because i have all the info on my Wheel display. 

Hi, I also checked this. Nothing is on hidden or anything so I'm really not sure what the problem is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you see the OSD adjustment screen? You must see it when starting a race, after select Options on your controller.

When you go to the OSD adjustment, you must select the part you want to hide or unhide and confirm with X. Here you can see me hiding the MFD (in dutch):

 

20200719_002612.jpg

Edited by GioProductions
info

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, GioProductions said:

Do you see the OSD adjustment screen? You must see it when starting a race.

When you go to the OSD adjustment, you must select the part you want to hide or unhide and confirm with X. Here you can see me hiding the MFD (in dutch):

 

20200719_002612.jpg

Yes I did that. It said it was not hidden. I'm not sure why my game is like this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, kamsufc said:

Yes I did that. It said it was not hidden. I'm not sure why my game is like this.

Autosave is on?

Did you try to re-instal the game?

If all above doesnt work, i think you must make a Bug Report, so Codemasters can have a look at this.

Edited by GioProductions
info

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, GioProductions said:

Autosave is on?

Did you try to re-instal the game?

If all above doesnt work, i think yoy must make a Bug Report, so Codemasters can have a look at this.

I think I will just reinstall the game and see.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×