Jump to content Jump to content

All players left


Recommended Posts

1.       A detailed description of the issue. Please include any error codes here. 

Unranked lobby. In quali mode, first few minutes everything was ok. Then I started to get notifications that players left. All cars were in garages. I was still doing my quali times, which didn't update in "their" lobby on the stream. And in "my" lobby their laptimes wasn't updating anymore. Looked like I was whole different lobby. At the end of the quali I got notification that there's not enough players to continue to race.
I got new invite, and joined back to their lobby for the race start. I couldn't take control of my car, so AI started race for me. Then after turn 1 I got control of the car, and drive around 13 laps or something. Then notifications of players left started to pop out again. All cars around me was just AI's. On the stream, it didnt show that I left, or anything.. It was just my AI driving around, without notification that I left, or rejoined.

 

 

2.       Platform

PS4 (latest update)

 


3.       What version of the game you are using

1.05

 


4.       Game-mode? 

Unranked lobby - 18 min Quali and 50% Race

 


5.       What are your replication numbers? Minimum test attempts are 4. Please also add EXACT replication steps for us to try too. 

/

 


6.       What troubleshooting have you attempted? Please always try to attempt to fix the issue 

Before race i checked for updates of PS4 and the game, both latest version. Also checked connection, which shouldnt be the issue, using LAN cable.

 


7.       What peripherals are you are using (gamepad, wheel make & model etc) 

Wheel, T500, F1 add-on

 


8.       Any screenshots or video of the issue? If the video is long, please include a timestamp for when the issue appears.  

 

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...