Jump to content
Bug Reporting - PLEASE FOLLOW RULES AND COMPLETE REPORTS Read more... ×
F1 2020 | PODIUM PASS SERIES 2 NOW LIVE| READ ME!!! Read more... ×
Sign in to follow this  

[Multiplayer] Getting kicked/disconnected from lobbies and can't rejoin back PS4

Recommended Posts

Posted (edited)

1.       A detailed description of the issue:

Whilst in a unranked lobby when spectating/racing, it kicks me with the lobby and I am not able to join back or see any invites from the F1 2020 game.  It says something about network, but I know the upload speed is absolutely fine. I could only rejoin the lobby if I restarted my PS4, and then again, it kicks me from the lobby every 5-10 mins.  It happened in a OneHubRacing race I was commentating on Friday, and also on a PSGL race I was commentating on today. I ended up being kicked from the lobby whilst I was streaming both races. I was streaming at the time, and when I was in the lobby, it was showing green bars at all times (even though I was streaming).  Today, I was kicked before the lobby started and at the end of qualifying. 

2.       Platform  PS4
3.       What version of the game you are using?: 1.05 
4.       Game-mode? Unranked Multiplayer lobby
5.       What are your replication numbers? Minimum test attempts are 4. Please also add EXACT replication steps for us to try too.   5-6 times on Friday   and 4 times tonight.


6.       What troubleshooting have you attempted? Please always try to attempt to fix the issue. Do you have the latest drivers? Have you check your connectivity settings?

I closed the game to start with completely. Tried getting back into the lobby I was kicked from, it says cannot connect to server, so network features for this application unavailable. I know its not true, because my internet was absolutely fine. I was still connected in a PS4 party at this point.  I then restarted my PS4, went back into the lobby and it was fine after a certain period of time, but it kicked me again 15 mins later.

If it helps, my PS4 shows its a NAT Type 2, but it didn't cause trouble on the last game.


7.       Please provide a video recording of your game crashing so we can see where the issue occurs?]

See image attachments, and clip of when it happened. 

Ed9RknTXkAEb4nu.png

Ed9RujXWoAEFzns.png

error code.png

Edited by plymjess

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try moving to NAT type 1 and report back on your findings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×