Jump to content Jump to content

Returning car control to player after pausing


Guest

Recommended Posts

There seems to be a bit of a delay of getting back control of the car after pausing. Around 5 seconds after unpausing.
I'm using a Thrustmaster T500RS with Ferrari F1 rim.
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
What platform are you playing on currently.

I've passed this on.
Just want to bump this up as this still persisting. It also happens in time trial after starting a flying lap. I can change gear but barely turn. Seems to be linked to how far you drive (before it gives you full control).
Link to post
Share on other sites
MLVD said:
What platform are you playing on currently.

I've passed this on.
Just want to bump this up as this still persisting. It also happens in time trial after starting a flying lap. I can change gear but barely turn. Seems to be linked to how far you drive (before it gives you full control).

After the latest patch this problem has been fixed. I'm on PC.
Link to post
Share on other sites
  • Moderator
I'm on PS4 and while there isn't a delay in regaining control, it's very odd as the car seems to go a lot faster for about a second, and then it returns to normal. Same after a flashback. It's really annoying.
Link to post
Share on other sites
MLVD said:
What platform are you playing on currently.

I've passed this on.
Just want to bump this up as this still persisting. It also happens in time trial after starting a flying lap. I can change gear but barely turn. Seems to be linked to how far you drive (before it gives you full control).

After the latest patch this problem has been fixed. I'm on PC.
Weird. It's still happening for me.
Link to post
Share on other sites
MLVD said:
What platform are you playing on currently.

I've passed this on.
Just want to bump this up as this still persisting. It also happens in time trial after starting a flying lap. I can change gear but barely turn. Seems to be linked to how far you drive (before it gives you full control).

After the latest patch this problem has been fixed. I'm on PC.
Weird. It's still happening for me.
Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...