Jump to content
Bug Reporting - PLEASE FOLLOW RULES AND COMPLETE REPORTS Read more... ×
F1 2020 | 1.15 PATCH NOW LIVE Read more... ×

Recommended Posts

I am having the same issue at the moment.

  • A detailed description of the issue. Please include any error codes here: Error 500:H upon starting the game. Cannot connect to the CM servers.
  • Platform: Steam, PC.
  • What version of the game you are using: 1.10
  • Game-mode: Occurs when starting the game
  • We need to be able to make your problem happen internally so we can fix the issue. Can you make the problem happen again: Occurs every time I start the game.
  • What troubleshooting have you attempted: restarted the game multiple times, disconnected several peripherals, restarted Steam, restarted my computer.
  • What peripherals are you are using: Fanatec CSW2.5, Formula V2 rim, V3 pedals

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the same issue at the moment.

  • A detailed description of the issue. Please include any error codes here: Error 500:H upon starting the game. Cannot connect to the CM servers.
  • Platform: Steam, PC.
  • What version of the game you are using: 1.10
  • Game-mode: Occurs when starting the game
  • We need to be able to make your problem happen internally so we can fix the issue. Can you make the problem happen again: Occurs every time I start the game.
  • What troubleshooting have you attempted: restarted the game multiple times, disconnected several peripherals, restarted Steam, restarted my computer.
  • What peripherals are you are using: Logitech G920
  • Location: Trois-Rivières, Québec, Canada
  • ISP: Videotron
Edited by ChevyRoadster

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the same issue at the moment.

  • A detailed description of the issue. Please include any error codes here: Error 500:H upon starting the game. Cannot connect to the CM servers.
  • Platform: Steam, PC.
  • What version of the game you are using: 1.10
  • Game-mode: Occurs when starting the game
  • We need to be able to make your problem happen internally so we can fix the issue. Can you make the problem happen again: Occurs every time I start the game.
  • What troubleshooting have you attempted: restarted the game multiple times, disconnected several peripherals, restarted Steam, restarted my computer.
  • What peripherals are you are using:thrustmaster t300 rs f1
  • Location: Alkmaar Netherlands
  • ISP: Ziggo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everyone,

We did have some issues regarding servers over the weekend. Can users feed back on how the game is performing for you after the weekend?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/28/2020 at 3:42 PM, BarryBL said:

Hi everyone,

We did have some issues regarding servers over the weekend. Can users feed back on how the game is performing for you after the weekend?

Error still accures for me 

  • A detailed description of the issue. Please include any error codes here: Error 500:H upon starting the game. Cannot connect to the CM servers.
  • Platform: Steam, PC.
  • What version of the game you are using: 1.10
  • Game-mode: Occurs when starting the game
  • We need to be able to make your problem happen internally so we can fix the issue. Can you make the problem happen again: Occurs every time I start the game.
  • What troubleshooting have you attempted: restarted the game multiple times, disconnected several peripherals, restarted Steam, restarted my computer, unlinked  codemaster account and relinked it, updated the agreement to terms of contion in online services.
  • What peripherals are you are using: Razor Raiju Game Pad
  • Location: Vienna, Austria
  • ISP: 3 Austria

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also still getting this error.

  • Platform: Steam, PC.
  • What version of the game you are using: 1.22
  • Game-mode: Occurs when starting the game or trying to connnect to the weekly event

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the exact same problem every time I start the game, I can't get the racenet car, please help me, this is a problem since the game was released. Error:500h

  • A detailed description of the issue. Please include any error codes here: Error 500:H during each launch of the game
  • Platform: Steam, PC.
  • What version of the game you are using: 1.10
  • Game-mode: Occurs when starting the game
  • We need to be able to make your problem happen internally so we can fix the issue. Can you make the problem happen again: Occurs every time I start the game.
  • What troubleshooting have you attempted: restarted the game, changed routers, restarted steam, launched the game on another pc, returned the original game files.
  • What peripherals are you are using: keyboard
  • Location: Russia, Saratov
  • ISP: Beeline

20201015213201_1.jpg

20201015213242_1.jpg

Edited by RedAlert1488

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×