Jump to content
Want to report an issue? Have a bug to report? Please look here first!!!! Read more... ×
Sign in to follow this  

Having trouble launching Formula 1 2013 PC..

Recommended Posts

Hi Codies / Community. I'm breaking the ice here since this my very first post on the forum :)

I'm having trouble getting Formula 2013 to launch. On Steam, I double click to launch the game and then a little Windows pops up saying "Preparing to launch F1 2013" then vanishes. Then the game does not start. I have tried the basic troubleshooting steps such as "Verifying game cache" and completely re installing the game to no avail. I have listed my system specifications as detailed as I can below, nothing is overclocked.

CPU: Intel Core i5 3570k
GPU: Msi R7950 3GB Twin Frozer 3 ( 14.3 driver )
Mobo: Gigabyte z77 d3h
Ram: (2x4gb) Corsair Vengeance 1600mhz
Hdd: 1x 500gb Seagate , 1x Adata 120gb ssd, 2TB Seagate
Psu: Corsair TX750m
Case: Coolermaster Storm Scout

Any help would be much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
try deleting you graphics config file had this issue with a dirt game and it worked. its in c/documents/mygames/FormulaOne2013/hardwaresetting

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×