Jump to content
Sign in to follow this  

[BUG] DiRT Rally - Same time for AI at Lydden Hill

Recommended Posts

Hi again! Time for a new bug!

This time only 6 AI cars sat a time, from 7th to 16th all had the same total time, faster than the 6 on top - but still placed behind.


Not sure of much of this following info that is relevant, but let's go!
System Specs:
MoBo: ASUS X99-Pro
CPU: I7-5820K, 6-core 3,3ghz. Corsair H55 Watercooled.
GPU: ASUS GTX 980 Strix
GPU: ASUS GTX 980 Strix
RAM: Crucial DDR4 2133 MHz 16GB
SSD: Intel 530 Series 120GB
SSD: Crucial M4 128 GB
HDD: Seagate Barracuda 7200 RPM 2TB
HDD: Western Digital Desktop Green 2TB

- Game on Seagate 2TB, Windows on the Intel 530.

Steps to possibly reproduce:
Championship - RX - Masters - Lydden Hill Full Circuit - Heat 1

Recent History: None

What Stage: 1 heat.

What did I do? Drive normal

Session length: Around 2 min

Graphic Settings: Ultra -> tweaked to everything on highest setting, Advanced Dynamics off.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I had this same thing happen in Sweden on the junior track. Was in the semi final and my race was fine but the other semi finalists all posts exactly the same time, was something like 1.46.693.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×