Jump to content Jump to content

Recommended Posts

Lap times in qualifying are broken more often than what is acceptable. I was running in Q3 with a quickly drying track. I saw my team mate record a 1.08.xxx (it popped up in the top) around Brazil, I was the last car and I did the same lap time. When the timing screen shows up I qualified 5th, with the 4 cars ahead of me all with a 1.05.xxx (which is the time you would expect for a dry track). This bug of laptimes being different in the timing screen from what they are in reality are present in this game since at least 2018 and its honestly frustrating. Codemasters we need something done, please. 

Tomás

Playing on PS4, career mode. 

IMG_20210913_235733.jpg

Link to post
Share on other sites
  • Administrator

Hi,

Thanks for reporting your issue. However, we do need a complete bug report to gain all the details needed to replicate and troubleshoot your issue. Please copy and paste the template from the below and fill in the answers.

https://forums.codemasters.com/topic/79610-bug-reporting-template-all-modes/

Providing this information is vital for Codemasters to be able to investigate, replicate and hopefully solve your issue. Without this, we don't have the necessary information to replicate and diagnose the issue.
Many thanks
Barry
 

Link to post
Share on other sites
On 9/14/2021 at 2:26 PM, BarryBL said:

Hi,

Thanks for reporting your issue. However, we do need a complete bug report to gain all the details needed to replicate and troubleshoot your issue. Please copy and paste the template from the below and fill in the answers.

https://forums.codemasters.com/topic/79610-bug-reporting-template-all-modes/

Providing this information is vital for Codemasters to be able to investigate, replicate and hopefully solve your issue. Without this, we don't have the necessary information to replicate and diagnose the issue.
Many thanks
Barry
 

A detailed description of the issue.

 I was running in Q3 with a quickly drying track. I saw my team mate record a 1.08.xxx (it popped up in the top) around Brazil, I was the last car and I did the same lap time. When the timing screen shows up I qualified 5th, with the 4 cars ahead of me all with a 1.05.xxx (which is the time you would expect for a dry track).

Report Code

Forgot to write it down. 

Platform?

PS4

GAME-MODE?

Career mode

[ONLINE] The amount of players in your session? If you know the players forum username, please tag as many people who were in your session here.

Offline

[ONLINE] Were you the host?

Offline

What troubleshooting have you tried? Please list everything you tried.

Nothing to do in this case. 

Any screenshots or video of the issue? Remember to add as unlisted if video via a third party. 

image.png.490f35f56ed48f2b4fde8900e3cd82b3.png

How do you make the problem happen? Please add a step-by-step guide here so we can replicate and get reported as quick as  possible

It happens randomly at about 25% of every qualifying session, it aggravates if the track is drying. 

 

This issue is happening for ages and I've seen dozens, maybe hundreds of players complaining about the same. It is impossible that Codemasters is unaware of this. 

Thank you for your comprehention. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...